Inici VandeKames

Aquesta història comença l’any 2010, quan un grup d'amics, que en aquella època gaudíem de les curses de muntanya, vam optar per intentar realitzar la “nostra cursa”..., i sincerament, crec que vam aconseguir-ho, perquè entre tots vam aportar l’experiència de totes les curses a les que havíem participat, tant nacionals com internacionals amb la finalitat de divertir-nos i divertir!

 

I és així, com neix “la cursa”.... arribava el moment de trobar un lloc on celebra-la i buscar un nom!!!

 

Després de buscar molt, vam trobar el poble de Vandellòs!

Un lloc privilegiat amb un entorn fascinant, ple de racons inèdits i envoltat d'unes muntanyes màgiques i amb una gent meravellosa!!!

Buscant entre els noms dels diferents racons de la zona, vam optar finalment pel nom de VandeKames... i per què aquest nom i no un altre?

Potser pel trencacames continu de pujades i baixades que hi ha al llarg dels diferents recorreguts, i perquè vam voler fer un homenatge al poble de Vandellòs. 

Les 2 primeres edicions han confirmat que aquest nom ha estat un encert! 

VandeKames, ens ha permès unir els nostres camins per fer-ne un de comú!!! 

 

 

Esta historia empieza el año 2010, cuando un grupo de amigos, que en esa época disfrutábamos de las carreras de montaña, decidimos intentar realizar “nuestra carrera”... y sinceramente, que gran idea, porque entre todos aportamos la experiencia de
infinidad de carreras, tanto nacionales como internacionales con el fin de divertirnos y divertir.

 

Es así, como nace “la carrera”… y así llega el momento de encontrar un lugar donde celebrarla y un nombre.

 

Después de mucho buscar, encontramos el pueblo de Vandellós!

Un lugar privilegiado con un entorno fascinante, lleno de lugares inéditos y rodeado de mágicas montañas y con una gente maravillosa!!!

Buscando entre los nombres de los diferentes lugares de la zona, optamos finalmente por el nombre de Vandekames… y porque este nombre y no otro?

Puede que se deba al rompepiernas/trencacames continuado de subidas y bajadas que hay a lo largo de los diferentes recorridos, y porque quisimos hacer un homenaje al pueblo de Vandellós.

Las dos primeras ediciones han confirmado que este nombre ha sido un acierto!

Vandekames, nos ha permitido unir nuestros caminos para hacer uno común!!!

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
VandeKames© 2017 // vandekames2017@gmail.com

E-mail